Leva med IBD - hjälper dig i vardagen

Att leva med IBD kan vara både jobbigt och utmanande. Men det finns möjligheter att påverka situationen, så att du kan leva ett aktivt liv. För att underlätta har vi tagit fram Leva med IBD – två digitala plattformar som ger dig möjlighet att ta kontroll över din sjukdom.

Praktiskt hjälpmedel

Leva med iBD består av både en hemsida och en app som är anpassade för dig med Crohns sjukdom eller ulcerös kolit. På hemsidan kan du läsa om allt från nutrition och IBD-vänliga matrecept till sexliv, dejting, träning och restips. Hemsidan uppdateras regelbundet med nya matrecept och artiklar.

I appen får du mer fördjupande information och kunskap, här finns bland annat över 50 aktuella artiklar med praktiska tips om att leva med IBD. Nya artiklar och tips läggs upp löpande, så att du kan hålla dig uppdaterad. Här kan du också få automatiska påminnelser om dina läkarbesök och din läkemedelsbehandling. Dessutom ingår IBD disk – ett digitalt verktyg som hjälper dig att följa sjukdomen och se hur den påverkar dig över tid.

Takeda Pharma

Bakom Leva med IBD står Takeda Pharma – ett ledande biofarmaceutiskt företag med fokus på utveckling av innovativa läkemedel som kan göra skillnad.

Vi hoppas att Leva med IBD ger dig hjälp och stöd i din vardag.